Dcam header copy

Er du ved at udforme, gennemgå eller eksekverer på, din datastrategi?

Alle organisationer har brug for en robust datastrategi, som direkte understøtter deres overordnede forretningsmål. Og en datastrategi skal ikke bare være en stak papir; det skal være en plan med klart definerede taktiske leverancer. Hvis du har brug for hjælp til din datastrategi, så kontakt Amplifis dataeksperter i dag.

Download Guide Get in touch
Lines Icon

Er du klar til at tale med vores datastrategieksperter?

Amplifi etablerer og leverer datastrategier baseret på vores kunders unikke krav. Hvis du har brug for hjælp til at udforme, få gennemgået eller til at handle på din datastrategi, så kontakt os.

Hvordan udvikler vi en datastrategi?

Enhver datastrategi er unik.

Derfor angriber vi ethvert datastrategi engagement individuelt, med en gennemprøvet, testet og succesfuld metode.

Uanset om du har brug for hjælp til at udforme, gennemgå eller eksekvere på din datastrategi, starter vi med et projekt for at få overblik over hvor din virksomhed ønsker at være, forstå den position I er i nu, og etablere en handlingsrettet plan for succes.

Strategy 1

Amplifis Datastrategi Metode

Strategy danish metodology
Strategy danish metodology

1. Initiering

Hvert datastrategiengagement starter med nogle vigtige trin: identifikation af leveranceteamet og nøgleinteressenter, validering og tilpasning af projektets omfang og forventninger samt bekræftelse af projektmålene. Derfra aftaler vi en workshop plan, vi deler relevant dokumentation og sammensætter en detaljeret projektplan.

2. Perspektivering

I den næste fase skal vi forstå hvor I vil hen som organisation. Dette indebærer trin som interviews med ledelsen for at opnå accept, en overordnet forståelse af jeres nuværende situation, beskrivelse af forretningsmål, identifikation af datamål, krav den fremtidige situation og en detaljeret analyse af den nødvendige forandringsledelse.

3. Position

Når vi ved, hvor du vil hen, skal vi finde ud af, analyserer vi din nuværende tilstand. I løbet af denne proces vil vi engagere nøgleinteressenter gennem workshops og interviews for at identificere styrker og svagheder i nuværende kapaciteter, og hvordan de hjælper med at nå de datamål, der er knyttet til dine strategiske forretningsmål. Vi gennemgår også dine driftsmodeller, de teams, der er ansvarlige for datastyring, og gennemgår din eksisterende teknologiarkitektur. Vi bruger alle disse oplysninger til at definere de unikke kriterier for prioritering af de initiativer, der hurtigt vil give mest forretningsmæssig effekt, din evne til at eksekvere på dem og eventuelle team- eller budgetkrav.

4. Planlæg og aktiver

Endelig - og vigtigst af alt - vil vi skabe en plan for jeres datastrategi, herunder en tidslinje over initiativer som prioriteres efter: fordele og forretningseffekt, eksterne og interne ressourcer der kræves for hver fase, hvilke investeringer der kræves for hver fase, afhængigheder for at illustrere hvordan de forskellige faser hænger sammen. Vi skitserer også eventuelle organisatoriske ændringer der er nødvendige for at understøtte initiativerne.

Dca

Anmod om en gratis Data Capability Assessment

Amplifi kan foretage en gratis Data Capability Assessment for at identificere, hvor klar din organisation er til at udnytte data til at nå dine strategiske mål, drive innovation og fremtidssikre dine medarbejderes, processers og teknologiers kapacitet.

Data Capability Assessment
Amplifi Better Data Strategy Guide Mockup Danish

Eksperttips til opbygning af din Datastrategi

Download vores guide til Datastrategi

Uanset om du skal til at designe en datastrategi, har identificeret behovet for en eller har fået leveret en og har problemer med at operationalisere den, vil denne guide give dig nogle gode tips fra vores ekspertdatastrateger til at hjælpe dig på vej.

Dcam logo black3

Amplifi er DCAM® Autoriseret Partner

Som global DCAM® Authorized Partner kombinerer Amplifi vores mangeårige erfaring med at udvikle og levere datastrategier med et gennemprøvet uafhængigt framework, der måler dine datakapaciteter og skitserer de nøgleområder, du har brug for at udvikle.

Find out more about DCAM

Hvorfor vælge Amplifi som din datastrategiske konsulentvirksomhed?

Amplifi er et moderne datakonsulenthus til moderne dataudfordringer. Vi giver vores kunder mulighed for at innovere, vokse og få succes ved at etablere og levere strategier på tværs af alle elementer i dataværdikæden. Fra styring og ledelse af data til analyse og automatisering, leverer vores integrerede tilgang til moderne dataøkosystemer målbare resultater gennem en kombination af ekspertrådgivning og best-in-breed teknologi.

Amplifi data consultancy logo small